Мінуси заморожених продуктів для здоров'я Погано оброблений продукт або вміст шкідливих бактерій у їжі сприяє заморозці цих мікробів. Сальмонела, кишкова паличка спокійно переживає мороз, залишаючись у продукті. При розморожуванні ці бактерії оживають та поширюються в організмі.
26 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як і коли можна обробляти дерева фуфаноном
Розпорошують розчин Фуфанона на рослини ввечері або вранці у безвітряну…
Що за фігня перед очима плаває?
У склоподібному тілі (рідина, якою заповнене очне яблуко) згортається колаген…
Як правильно вибрати магазин на аліекспрес
Як зрозуміти, що продавець на Аліекспрес хороший?Найпростіший і один із…