Мінуси заморожених продуктів для здоров'я Погано оброблений продукт або вміст шкідливих бактерій у їжі сприяє заморозці цих мікробів. Сальмонела, кишкова паличка спокійно переживає мороз, залишаючись у продукті. При розморожуванні ці бактерії оживають та поширюються в організмі.
26 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки можна зберігати домашні панірувальні сухарі?
Зберігати сухарі в домашніх умовах можна протягом кількох місяців, якщо…
Коли збирають яблука з яблуні?
☝Яблука зазвичай класифікуються як ранні літні, урожай збирається в липні…
Чому завжди холодно на єврейський Великдень?
У похолодання під час Єврейських купок є наукове пояснення. Песах…