Мінуси заморожених продуктів для здоров'я Погано оброблений продукт або вміст шкідливих бактерій у їжі сприяє заморозці цих мікробів. Сальмонела, кишкова паличка спокійно переживає мороз, залишаючись у продукті. При розморожуванні ці бактерії оживають та поширюються в організмі.
26 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як довго перетравлюється мигдаль?
Горіхам (сирий арахіс, мигдаль, кеш’ю, волоські горіхи тощо) потрібно від…
Що робити, якщо випадково образив кішку?
Коли тварина покинула притулок і заспокоїлася, підійдіть до неї, сядьте,…
Коли Ернст став директором Першого каналу?
З 1999 року – генеральний директор «ГРТ/Першого каналу». З 1996…