Якого кольору має бути м'ясо тунця?

Немає коментарів

Правильний колір тунця – колір яловичої печінки, багряно-червоний, дуже насичений: м'ясо тунця відрізняється дуже високим вмістом заліза.02-Jun-2016

Тунець

  1. Найголовніша ознака – колір м'яса. …
  2. Понюхайте рибу. …
  3. Черево риби повинно бути жовтого кольору. …
  4. Луска риби повинна бути блискуча, а не вкрита тьмяною слизовою плівкою.
  5. Плавці риби не повинні бути злиплими або пошкодженими. …
  6. Якщо ви купуєте філе тунця, то уважно розгляньте його.

Звичайний тунець або синій (також синьоперий, блакитний, блакитноперий, червоний) тунець (лат. Thunnus thynnus) – вид променеперих риб сімейства скумбрієвих. Це найбільший представник свого роду, максимальна зареєстрована довжина становить 4,6 м-коду, а маса 684 кг.

При обробці тунцям'ясо вступає в хімічний процес з киснем і змінює колірближче до коричневого. Майже весь тунець ввезений до Росії підфарбовується пишними барвниками для надання йому первісного кольори.

Пов'язані записи