Зігнути продукт. Макарони з твердих сортів пшениці добре гнуться, а з м'яких легко ламаються. Варити макарони. Якщо вони після цього втратять форму і почнуть злипатися, а вода, в якій ви їх приготували, сильно помутнішає, отже, вони з м'якої пшениці.
6 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Коли і як відзначають Геловін в Одесі: дати і місця проведення
Геловін – американське свято, яке стало популярним у багатьох країнах,…
Чим корисне молочко для тіла?
Основною метою молочка та олії для тіла є харчування шкіри,…
Скільки хвилин на 1 2 години введіть тільки число?
Нам необхідно дізнатися скільки хвилин в 1/2 години, тобто о…