Зігнути продукт. Макарони з твердих сортів пшениці добре гнуться, а з м'яких легко ламаються. Варити макарони. Якщо вони після цього втратять форму і почнуть злипатися, а вода, в якій ви їх приготували, сильно помутнішає, отже, вони з м'якої пшениці.
6 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як розрахувати середні продажі за місяць?
Як порахувати середній продаж за місяць?Зміст:1 Як порахувати середній продаж…
Скільки харчових волокон у куразі?
Рекомендована порція має бути не більше 30 г кураги. Враховуйте,…
Як правильно закапати краплі в кон’юнктивальний мішок ока?
Капніть у кон’юнктивальний мішок одну-дві краплі лікарського засобу, намагаючись потрапити…