Для приготування страв використовують як свіжу цедру лимона, так і сушену та заморожену. Щоб отримати свіжу цедру, добре промийте цитрус під проточною водою. Потім ошпарьте окропом, промокніть серветкою і натріть верхній жовтий шар лимона на тертці.
19 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як готувати спаржу зелену на сковороді?
Залежно від способу варіння, зеленій знадобиться від 2 до 10…
Чому поп-іт не можна дітям?
«Якщо дитина грає в цю іграшку самостійно без будь-яких правил,…
Чим потрібно харчуватися для зростання м'язів
Як правильно харчуватися, щоб наростити м'язи?Ось загальні поради щодо покращення…