У побуті та техніці під кислотами зазвичай маються на увазі кислоти Бренстеда, що утворюють у водних розчинах надлишок іонів гідроксонію H3O+. Присутність цих іонів зумовлює кислий смак розчинів кислот, здатність змінювати забарвлення індикаторів і, у високих концентраціях, дратівливу дію кислот.
31 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чому у циплакової немає дітей?
"У мене немає дітей, Оскільки операції, які я перенесла, позбавили…
Як самостійно прошити айфон?
За допомогою комп'ютера Підключіть пристрій iOS за допомогою кабелю та…
Як звати дружину фейсу?
Особисте життя З вересня 2017 року зустрічається з відеоблогером Мар'яною…