У побуті та техніці під кислотами зазвичай маються на увазі кислоти Бренстеда, що утворюють у водних розчинах надлишок іонів гідроксонію H3O+. Присутність цих іонів зумовлює кислий смак розчинів кислот, здатність змінювати забарвлення індикаторів і, у високих концентраціях, дратівливу дію кислот.
31 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як зателефонувати на телефон, якщо немає звуку: інструкція та поради
Сучасні смартфони надають безліч можливостей, але іноді навіть найбільш просунуті…
Які народи мешкають на Алясці?
Близько 57,5% населення білі, уродженці США. У штаті близько 108…
Що робити, якщо немає інкубатора
Чи можна виростити курча без інкубатора?Закрийте отвір шторкою та забезпечте…