У побуті та техніці під кислотами зазвичай маються на увазі кислоти Бренстеда, що утворюють у водних розчинах надлишок іонів гідроксонію H3O+. Присутність цих іонів зумовлює кислий смак розчинів кислот, здатність змінювати забарвлення індикаторів і, у високих концентраціях, дратівливу дію кислот.
31 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як павук плете павутину з самого початку?
Павуки мають рідкий шовк, який за допомогою прядильних органів виробляється…
Навіщо роблять укол окситоцину?
Покази препарату Окситоцин-Рихтер профілактика та лікування післяпологової гіпотонічної/атонічної маткової кровотечі,…
Чи можна банани при алергії на амброзію?
при алергії на амброзію з раціону виключаються банани та все,…