З'єднайте 400 мл холодної води та 50 мл 9% оцту, перемішайте та залийте в ємність з м'ясом. Ще раз акуратно перемішайте, щоб усі шматочки просочилися маринадом, огорнулися спеціями. Oct 10, 2018
На 500 грамів м'яса (беріть на свій смак, спосіб працює з будь-яким видом м'яса) нам знадобиться цибулина, половина столової ложки томатної пасти, сіль та перець за смаком. І найголовніше – трохи 9% винного оцту, півтори столові ложки на таку кількість м'яса досить.
Цибулеву нарізку завантажуємо в каструлю з м'ясом, додаємо майонез і вливаємо 2 столові ложки 70-відсоткового оцту.
Маринувати в оцті м'ясо можна кілька годин, оптимальний час 5-6 годин, але можна протримати яловичину в оцтовому маринаді та 8 годин.