Недоекстрагована кава неприємно кисла і порожня у смаку. Це можна виправити, піднявши температуру заварювання, зробивши тонший помел або збільшивши час заварювання. Переекстрагована кава гірка і перенасичена. У цьому випадку можна знизити температуру, зробити помел більшим або зменшити час заварювання.
12 Вересня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Який дозвіл у Blu-ray?
Дозвіл За визначенням, нормальна роздільна здатність дисків Blu-ray складає 1080P(1920…
Що буде, якщо довго приймати клоназепам?
При тривалому прийомі клоназепаму у Вас може розвиватися залежність та…
Як пити Полісорб до їди чи після їди?
Полісорб приймають або за 1 годину до прийому ліків/їжі, або…