Недоекстрагована кава неприємно кисла і порожня у смаку. Це можна виправити, піднявши температуру заварювання, зробивши тонший помел або збільшивши час заварювання. Переекстрагована кава гірка і перенасичена. У цьому випадку можна знизити температуру, зробити помел більшим або зменшити час заварювання.
12 Вересня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Який рис Містраль підходить для плову?
Рис Містраль Бурштин пропарений довгозерний – «Ідеальний рис для плову.
Компресор небулайзер LD 211C: інструкція з використання
Компресор-небулайзер LD 211C є одним із найпопулярніших і найефективніших пристроїв…
Як впливає конина на організм?
Коніна знижує вміст у крові холестерину, виступає чудовим регулятором обміну…