Недоекстрагована кава неприємно кисла і порожня у смаку. Це можна виправити, піднявши температуру заварювання, зробивши тонший помел або збільшивши час заварювання. Переекстрагована кава гірка і перенасичена. У цьому випадку можна знизити температуру, зробити помел більшим або зменшити час заварювання.
12 Вересня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Англійська як читати по складах правильно
Як читати склади англійською мовою?Якщо на відкритий склад падає наголос,…
Що означає Кти на рентгені?
Під кардіоторакальним індексом (КТІ) розуміється [1, 2] відношення (у процентному…
Що буде, якщо вчасно не поміняти ШРУС?
Через ШРУС відбувається передача крутного моменту на колеса. Відповідно, вихід…