Пшеничне борошно загального призначення виготовляють із м'якої пшениці різного помелу. Типи пшеничного борошна загального призначення залежно від білизни, масової частки золи, масової частки сирої клейковини та крупності помелу: М 55-23 – частка сирої клековини 23,0%; частка золи у перерахунку на суху речовину 0,55%.
12 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
У чому різниця між рефлектором і рефлектором?
Зрозуміти різницю між цими двома видами телескопів спостерігачеві-початківцю не так…

Як проходитиме МЦД-3?
Коли запровадять МЦД-3?Зміст:1 Коли запровадять МЦД-3?2 Коли відчинять МЦД Крюково?3…
Як підключити навушники жбл бездротові до телефону хонор
Як підключити навушники JBL до телефону Honor?2. Сполучення за допомогою…