Пшеничне борошно загального призначення виготовляють із м'якої пшениці різного помелу. Типи пшеничного борошна загального призначення залежно від білизни, масової частки золи, масової частки сирої клейковини та крупності помелу: М 55-23 – частка сирої клековини 23,0%; частка золи у перерахунку на суху речовину 0,55%.
12 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки одиниць буває панкреатином?
Дорослі зазвичай – по 2-4 таблетки 3-6 разів на добу.…
Як стати заслуженим донором?
Відповідно до Федерального закону Російської Федерації від 20 липня 2012…
Як зробити абзац 1 25 у ворді?
Абзацні відступи можна встановити у вікні Абзац. Виділіть потрібний абзац(и)…