Пшеничне борошно загального призначення виготовляють із м'якої пшениці різного помелу. Типи пшеничного борошна загального призначення залежно від білизни, масової частки золи, масової частки сирої клейковини та крупності помелу: М 55-23 – частка сирої клековини 23,0%; частка золи у перерахунку на суху речовину 0,55%.
12 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Де помер Даль?
Якого зростання був далечінь?Зміст:1 Якого зростання був далечінь?2 У якому…
Яку площу покриває один залп Граду?
Найбільша концентрація снарядів впаде ближче до центру еліпса та утворює…
Як зняти варну в дискорді у бота mee6
Що робить бот MEE6?MEE6 – стандартний бот, який допоможе вам…