Пшеничне борошно загального призначення виготовляють із м'якої пшениці різного помелу. Типи пшеничного борошна загального призначення залежно від білизни, масової частки золи, масової частки сирої клейковини та крупності помелу: М 55-23 – частка сирої клековини 23,0%; частка золи у перерахунку на суху речовину 0,55%.
12 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як уникнути евакуації автомобіля хитрощі?
Як зробити, щоб не евакуювали?Зміст:1 Як зробити, щоб не евакуювали?2…
Скільки років Джеррі з Ріка і Морті?
Джеррі Сміт Jerry Smith) – батько Морті і Саммер, зять…
Кухоль або чашка як правильно називається
В одній країні посуд для вживання чаю та кави називають…