Не треба так. Устричний і рибний соус зовсім не схожі на всіх – від смаку до способу приготування. Устричний соус вариться у великих чанах до загусання, тоді як рибний соус – це продукт ферментації анчоусів, яких витримують у бочках кілька років. Як бачите, нічого спільного.
24 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що робити, якщо тебе облили перцевим балончиком: поради та рекомендації
Перцевий балончик – це невеликий пристрій, заповнений рідиною, що сильно…
Небілет знижує пульс що робити
Як впливає Небілет на пульс?Nebilet містить небіволол – кардіоваскулярний препарат,…
Де замовити Теремок?
Їжа, і Delivery Club! Перевірити наявність доставки за вашою адресою…