Не треба так. Устричний і рибний соус зовсім не схожі на всіх – від смаку до способу приготування. Устричний соус вариться у великих чанах до загусання, тоді як рибний соус – це продукт ферментації анчоусів, яких витримують у бочках кілька років. Як бачите, нічого спільного.
24 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як зняти біль з-під лопатки
Як позбутися болю під лопаткою?Масаж та фізіотерапія у багатьох випадках…
Що хорошого сталося при ялинці
Період правління Єльцина ознаменувався серпневим путчем і розпадом Радянського Союзу…
Як зрозуміти, що починається облисіння?
Облисіння починається не з гладких "острівців" на голові. Перші ознаки…