Не треба так. Устричний і рибний соус зовсім не схожі на всіх – від смаку до способу приготування. Устричний соус вариться у великих чанах до загусання, тоді як рибний соус – це продукт ферментації анчоусів, яких витримують у бочках кілька років. Як бачите, нічого спільного.
24 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки ігрових чвертей в одному баскетбольному матчі?
За правилами FIBA матч ділиться на 4 періоди по 10…
Чому птахи вкриті пір'ям?
Крила піднімають птахів нагору. Для зльоту птах махає крилами. Два…
Чому Німесіл лише за рецептом?
Через побоювання щодо ризику гепатотоксичності німесулід був заборонений до застосування…