Не треба так. Устричний і рибний соус зовсім не схожі на всіх – від смаку до способу приготування. Устричний соус вариться у великих чанах до загусання, тоді як рибний соус – це продукт ферментації анчоусів, яких витримують у бочках кілька років. Як бачите, нічого спільного.
24 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Який сир краще плавиться брі чи камамбер?
Камамбер жирніший, ніж бри, тому й плавиться він швидше. До…
Що означає лев на грудях
ТатуТатуТатуювання (татій, також наколка) — процес нанесення перманентного (стійкого, постійного)…
Як зняти блок запобіжників кіа сид
Як витягти клему з блоку запобіжників?Потрібно залізти з боку самого…