Якщо вода випарувалася, а рис ще сирий, то рисовий шар у кількох місцях проколюють паличкою та у лунки наливають воду. Це можна зробити кілька разів. Коли рис стане м'яким і вода повністю випарується, вогонь зменшують до мінімуму і рис накривають тарілкою на 15-20 хв., щоб плов упрів.
1 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Грипофлю чи анвімакс що краще
Що краще допомагає Анвімакс чи Терафлю?Не можна однозначно сказати, що…
Чим корисний колискова?
Пісні розповідають про світ навколо, сприяють розширенню кругозору та становленню…
Де знаходиться свиняча рулька?
Рулька (свиняча гомілка) – частина свинячого окосту (сирого або копченого),…