Камамбер жирніший, ніж бри, тому й плавиться він швидше. До складу цих сирів додають вершки, але у різних пропорціях: камамбер приблизно на 60% складається із молочного жиру. А ще в камамбері вп'ятеро більше, ніж у бри, молочнокислих культур, що робить його смак більш вираженим.
16 Травня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Харчування далекобійників у дорозі: здорові звички та поради
Далекобійники – це люди, чия праця пов’язана з постійними дорожніми…
Який айфон вийшов у 2015 році?
9 вересня 2015 року були представлені iPhone 6s та iPhone…
Чи потрібно залишати зазор під час укладання тротуарної плитки?
При укладанні тротуарної плитки дуже важливо ретельно дотримуватись 3-5 мм…