Камамбер жирніший, ніж бри, тому й плавиться він швидше. До складу цих сирів додають вершки, але у різних пропорціях: камамбер приблизно на 60% складається із молочного жиру. А ще в камамбері вп'ятеро більше, ніж у бри, молочнокислих культур, що робить його смак більш вираженим.
16 Травня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як зробити букет у кошику своїми руками?
Як зробити кошик із живих квітівОбріжте губку, щоб її розмір…
Коли хочеться солі причина
Нестача мінеральних речовин У солоних продуктах міститься натрій. Мінерал впливає…
Які існують види обробки риби?
Існують три способи оброблення риби: ручне оброблення (проводиться вручну); машинне…