Камамбер жирніший, ніж бри, тому й плавиться він швидше. До складу цих сирів додають вершки, але у різних пропорціях: камамбер приблизно на 60% складається із молочного жиру. А ще в камамбері вп'ятеро більше, ніж у бри, молочнокислих культур, що робить його смак більш вираженим.
16 Травня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки нарізів у стволі Дшк?
До 1938 року конструктор Шпагін розробив модуль стрічкового живлення для…
Як користуватися знімачом масляного фільтра краб
Навіщо потрібен знімач масляного фільтра?Знімач масляного фільтра "чашка" відноситься до…
Який тип гібридизації характерний для алкенів?
Алкени (олефіни, етиленові вуглеводні) – ациклічні ненасичені вуглеводні, які містять…