Камамбер жирніший, ніж бри, тому й плавиться він швидше. До складу цих сирів додають вершки, але у різних пропорціях: камамбер приблизно на 60% складається із молочного жиру. А ще в камамбері вп'ятеро більше, ніж у бри, молочнокислих культур, що робить його смак більш вираженим.
16 Травня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що роблять з фукусіма
Що зараз відбувається у Фукусімі?Японське місто Футаба, поряд з яким…
Які молюски є хижаками?
Головоногі молюски здебільшого (а можливо, й цілком) є хижаками, тому…
Що потрібно для занять каліграфією?
Для підсумкових робіт необхідний щільніший папір — від 120 г/м2.…