На відміну від віскі, бурбон має солодкуватий смак, що спричинене особливістю рецептури. Чим більше виробник використовує у складі сировини кукурудзи, тим солодший напій. У кращих видах бурбону домінують нотки карамелі і мигдалю, марципана і дуба. В ароматі напою відчуваються відтінки ванілі, кукурудзи та дуба.
13 Вересня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що потрібно робити із цибулинами тюльпанів?
Цибулини більшості тюльпанів викопують після цвітіння, щоб забезпечити їм належні…
Скільки в середньому важить качан капусти?
Середня вага качана капусти 2,5 кг (можливий діапазон 1,5 –…
Скільки разів на день можна скористатися кварцовою лампою?
Зазвичай кварцювання приміщень здійснюється протягом 30-40 хвилин, не менше 2…