Якщо переперчила підливку, що робити

Немає коментарів

Як прибрати гостроту, якщо Переперчив?

Якщо переперчили страва: 7 способів прибрати зайву гостроту з їжі

  1. Додати більше продуктів
  2. Додайте цукор
  3. Приготуйте овочевий салат
  4. Покладіть молочні продукти
  5. Зробіть страву кислішою
  6. Додати злаки або горіхи
  7. Якщо переперчили м'ясо або фарш

Як можна виправити Переперчену страву?

Якщо зрозуміли у процесі варіння, що переперчили суп, додайте солодку моркву чи болгарський перець. Поріжте овочі великими шматками або покладіть повністю (перець розріжте навпіл). У готовий суп викладіть очищену сиру картоплю і потримайте півгодини. Шматок цукру пом'якшить гострий присмак, а посилить ефект кислоти.

Пов'язані записи