У м'ясі міститься натрій, фосфор, калій, магній, сполуки сірки та особливо цінне залізо. Залізо, що міститься в червоному м'ясі, добре засвоюється організмом, і з точки зору даних показників є незамінним компонентом, необхідним для утворення крові та гемоглобіну.
1 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Github як користуватися командою
Як працювати з GitHub через консоль?Відкрийте командний рядок. Щоб запустити…
Де знаходяться П’ятихатки в Дніпрі?
П'ятихатки) – селище в Дніпропетровській області України. Входить до Кам’янського…
Дон кіхот коли
«Хитроумний ідальго Дон Кіхот Ламанський» (ісп. El ingenioso hidalgo Don…