У м'ясі міститься натрій, фосфор, калій, магній, сполуки сірки та особливо цінне залізо. Залізо, що міститься в червоному м'ясі, добре засвоюється організмом, і з точки зору даних показників є незамінним компонентом, необхідним для утворення крові та гемоглобіну.
1 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чому чорна шерсть стає коричневою?
Чому у чорного собаки Коричневіє вовна?Зміст:1 Чому у чорного собаки…
Як зняти паливний насос на ниві 2131 інжектор
Де знаходиться паливний фільтр на ваз 2131?Паливний фільтр встановлено знизу…
Як підключити yota
Як налаштувати Yota на телефоні?Активація інтернет на AndroidЗайти до основних…