Які водорості ми їмо?

Немає коментарів

Переважна більшість їстівних водоростей належать до трьох відділів: червоні, зелені (хлорофіти та харофіти) та бурі водорості.

Існує кілька видів їстівних водоростей:

  • ламінарія
  • фукус
  • порфіра
  • ульва
  • далс
  • ліму
  • спіруліна
  • родини

Усе їстівні водорості діляться на три групи: червоні водорості (До них відносяться норі); зелені водорості (Добре відомий всім салат чука або, як ще його називають «водорості вакаме»); бурі водорості (та сама морська капуста і неймовірно популярні в Японії водорості комбу).

Спіруліна Спіруліна являє собою тонкі ниткоподібні прісноводні водорості, які відносяться до ціанобактерій і мають мікроскопічний розмір, тому використовується як порошк.

Пов'язані записи