Беріть до нього танінне вино з хорошою кислотністю, щоб зменшити відчуття жирності м'яса. Наприклад, Бароло, новосвітський каберне совіньйон Південної чи Північної Америки, чилійський карменер, аргентинський мальбек. До мармурового стейку можуть підійти напої з Кот-дю-Рон або Поммара у Франції.
27 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки було випущено автомобілів Чайки?
ГАЗ-13"Чайка– радянський представницький легковий автомобіль великого класу, що випускався малою…
Як утворюються гори 5 клас?
Підняті блоки – горсти – утворюють гірські хребти, опущені блоки…
Чим займається зараз Ольга Картункова?
Чоловік (з 1997 року; познайомилися під час навчання в інституті)…