Беріть до нього танінне вино з хорошою кислотністю, щоб зменшити відчуття жирності м'яса. Наприклад, Бароло, новосвітський каберне совіньйон Південної чи Північної Америки, чилійський карменер, аргентинський мальбек. До мармурового стейку можуть підійти напої з Кот-дю-Рон або Поммара у Франції.
27 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як підключити гарнітуру на Nokia
Для сполучення міні可гарнітури з двома пристроями увімкніть міні可гарнітуру, переведіть її…
Коли у слов’ян День закоханих?
Відзначається 25 червня (8 липня) . У народному календарі східних…
Хто виграв 5-й сезон кондитера?
Переможниця п'ятого сезону шоу «Кондитер» Анара Мурзакулова.Ведучий шоу та вирішальний…