Яка найпопулярніша страва в Китаї?

Немає коментарів

Найбільш відомі страви китайської кухні. качка по-пекінськи, димсам, смажений рис, столітнє яйце, черепаховий суп.

Качка по-пекінськи (糖醋里척) Мабуть, головна страва китайської кухні та найпопулярніше.

Улюблена страва багатьох китайців – смажена повністю на рослинному маслі качка, іноді злегка підкопчена, але обов'язково попередньо вимочена в гострому соєвому соусі. Широке застосування в китайської національній кухні знайшли яйця (курячі та качині).

Топ-10 смачних китайських страв

  • Свинина в кисло-солодкому соусі Свинина в кисло-солодкому соусі має гарний яскравий колір і незвичайний смак – солодкий і кислий одночасно.
  • Курка Гунбао (宫保鸡丁) …
  • Тофу Ма По (麻婆豆腐) …
  • Вонтони (馄饨) …
  • Пельмені (饺子) …
  • Смажена локшина (炒面) …
  • Дунпо(东坡肉) …
  • Ютяо (油条)

Nov 27, 2018

Пов'язані записи