Як підвісити лимон у самогон?
Зміст:
Рецепт
- Лимон промити у теплій воді, потім витерти насухо. …
- Залити спирт у банку, у верхній частині проколоти лимон голкою і пропустити крізь нього нитку.
- За допомогою дроту підвісити проколотий лимон у банку так, щоб він не торкався спирту (на фото).
Як зробити спирт із лимоном?
У чисту скляну банку кладемо м'якоть та цедру лимона. Заливаємо спиртом і приготованим остиглим сиропом. Перемішуємо та ставимо в холодильник на 3 дні, накривши банку марлею. Далі напій потрібно процідити та зберігати в холодильнику.
Що можна наполягти на спирті?
Процідіть настойку через марлю і поставте в прохолодне темне місце на 4 дні.
- Настоянка журавлини на спирту …
- Настоянка з чорноплідної горобини на спирту …
- Настойка з калини на спирту …
- Настойка з брусниці на спирту …
- Настоянка з яблук спирту …
- Настойка з|із| червоної смородини на спирту …
- Настоянка з вишні на спирту
На чому можна наполягати самогон?
На чому наполягти самогон для покращення смаку та запаху
- Перець. Найчастіше використовують комбінацію гострого червоного перчика (1 штука довжиною 10-15 см на 3-4 літри) самогону) та чорного (10 горошин), наполягають 2-3 місяці. …
- Внутрішні перегородки волоських горіхів. …
- Кора дуба. …
- Журавлина. …
- Цедра. …
- Вишневе. …
- Аніс. …
- Хрін.
Скільки часу наполягати шибеник?
Це настойкаВісельник»- Від слова «висіти». Крайня простота рецепту чудово поєднується зі швидкістю дозрівання напою: достатньо всього одного тижня, а десять днів буде вже забагато. Беріть ручку та аркуш паперу.
Як правильно наполягти самогон на лимонних кірках?
Видавити сік із одного лимона або лайма і розчинити в ньому цукор, після чого додати в банку. Залити вміст самогоном міцністю 40 градусів. Наполягати один тиждень у темному місці. Рекомендується усунути м'яту з рідини через три дні наполягання, оскільки її смак може перебивати кислий присмак лимона.
Як додати лимон у горілку?
Засипати цедру у банку чи скляну пляшку, потім влити лимонний сік. 5. Додати цукор чи мед для пом'якшення смаку (не обов'язково), влити горілку. Перемішати до розчинення цукру (меду).