Як зробити бургер вдома з ковбаси

Немає коментарів

Як зробити бургер, щоб він не розвалювався?

Щоб бургер не розвалювався, підрум'яньте половинки булочок на сухій сковороді. Тоді вони розмокнуть від соку. Головний принцип збирання бургера: чим ніжніші інгредієнти, тим далі від гарячої котлети. Канонічний порядок інгредієнтів: булочка, соус, лист салату, котлета, сир, овочі, знову соус та булочка.

Як зробити ідеальний бургер?

щоб складання бургерів була зручною, частину інгредієнтів збираю на нижній булці, частина – на верхній. На нижній, змащеній соусом – гарячі інгредієнти (сир та котлета), на верхній – холодні інгредієнти (салат, помідор, огірки, цибуля). Коли все зібрано, просто, перевертаючи, кладу нижню на верхню.

Пов'язані записи