Як зробити борщ темного кольору

Немає коментарів

Як досягти насиченого кольору борщу?

Майже наприкінці приготування борщу натріть буряк, збризкайте його лимонною кислотою або оцтом і покладіть у каструлю з борщем. Варіть ще приблизно 5 хв. Так колір блюда майже напевно збережеться яскравим.

Як зробити так, щоб борщ не втратив колір?

3. Як зберегти колір борщу?

  1. Буряк слід додавати до супу останнього, т. …
  2. Зберегти бордовий колір буряків можна, додавши до нього при обсмажуванні лимонного соку, оцту чи томатної пасти.
  3. Пам'ятайте, що буряки слід обсмажувати окремо від інших овочів, щоб їх кольору не змішалися.

Пов'язані записи