Салат дозволяється заморожувати. Головне зробити це правильно. Перед відправкою в морозилку листя необхідно занурити в окріп, а потім відразу ж ополоснути їх дуже холодною водою. Така «стресова ситуація» допоможе салату зберегти естетичний вигляд, аромат та смакові якості.
18 годин Термін придатності салатів регламентовані: Салати із сирих овочів або фруктів, можуть зберігається 18 годин, після заправки – лише 12. Салати з додаванням м'яса, птиці, копченостей – 18 годин (після заправки – 12). Салати та вінегрети з варених овочів – теж 18 годин (після заправки – 12).
Листовий салат на зиму – зручна та корисна заготівля. Такий спосіб заготівлі ідеальний для приготування зимових омлетів, овочевих рагу або перших страв. СалатЗаморожений в герметичних пакетах, зберігає значну частину своїх корисних властивостей.