Умови зберігання плодів Підходяща для зберігання температура не вище +5 градусів, оптимальна вологість – 85%. Щоб зберегти кавун до Нового року, в приміщенні має бути циркуляція повітря, а плоди мають плодоніжку вниз.
21 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
У чому відмінність креону від Ерміталю?
Чим небезпечний Креон?Зміст:1 Чим небезпечний Креон?2 Чому Креон кращий за…
Скільки має бути кросівок?
У базовому наборі мають бути кросівки зимові, літні та осінньо-весняні.…
Скільки IP адрес максимально може бути у вузла?
Розберемося, чому так швидко закінчилися IP-адреси в інтернет-просторі і що…