Обсохлий горох сушать у духовці за три прийоми. Перші 2:00 при мінімальній температурі 35-40 °С. Потім горох виймають і дають йому повністю охолонути і злегка підсохнути повітря протягом 2-х годин. Після цього горох знову поміщають у духовку на 2:00 і сушать при температурі 45-50 °С.
28 Жовтня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що означає 150 Мбіт/с?
Відповідь: Швидкість 150 і 300 Мбіт/с означає максимальну швидкість, яку…
Скільки днів приймати нестероїдні протизапальні засоби?
Дані препарати призначають у різних дозах залежно від стану та…
Чому м'ясо треба розморожувати у холодній воді?
Найкращий і безпечний спосіб – розморожування м'яса у крижаній воді,…