Обсохлий горох сушать у духовці за три прийоми. Перші 2:00 при мінімальній температурі 35-40 °С. Потім горох виймають і дають йому повністю охолонути і злегка підсохнути повітря протягом 2-х годин. Після цього горох знову поміщають у духовку на 2:00 і сушать при температурі 45-50 °С.
28 Жовтня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чи потрібно бути терплячим?
Особливо потрібне терпіння тим, хто часто потрапляє в конфліктні ситуації,…
Чи можна мити яблука?
Яблука, груші, сливи, абрикоси, банани, гранати, персики потрібно ретельно промивати…
Який термін служби телевізора?
строк служби LED телевізорів – 30000 годин; плазмових панелей –…