Обсохлий горох сушать у духовці за три прийоми. Перші 2:00 при мінімальній температурі 35-40 °С. Потім горох виймають і дають йому повністю охолонути і злегка підсохнути повітря протягом 2-х годин. Після цього горох знову поміщають у духовку на 2:00 і сушать при температурі 45-50 °С.
28 Жовтня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чим відрізняється брус 1 ґатунку від 2 ґатунку?
Другий сорт допускає нахил волокон, подвійну серцевину, грибні ураження та…
Як довго триває Передагонія?
Передагонія може тривати достатньо довго – До доби і більше,…
Скільки років навчалися в школі?
I ступінь (початкова загальна освіта) – 4 роки; II ступінь…