Обсохлий горох сушать у духовці за три прийоми. Перші 2:00 при мінімальній температурі 35-40 °С. Потім горох виймають і дають йому повністю охолонути і злегка підсохнути повітря протягом 2-х годин. Після цього горох знову поміщають у духовку на 2:00 і сушать при температурі 45-50 °С.
28 Жовтня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що таке коагуляція та які фактори її викликають?
Процес злипання часток називається коагуляцією. Коагуляція колоїдних розчинів (золей) може…
Чи можна працювати більше, ніж на 2 ставки?
Чи можна працівникові працювати на дві повні ставки? Відповідь: Інша…
Як дивитися Три богатирі?
В якому порядку дивитися Три богатирі?Зміст:1 В якому порядку дивитися…