Обсохлий горох сушать у духовці за три прийоми. Перші 2:00 при мінімальній температурі 35-40 °С. Потім горох виймають і дають йому повністю охолонути і злегка підсохнути повітря протягом 2-х годин. Після цього горох знову поміщають у духовку на 2:00 і сушать при температурі 45-50 °С.
28 Жовтня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як правильно капати Золедронову кислоту?
золедронової кислоти (мг) Перед інфузією золедронової кислоти слід переконатися у…
Як звати друга Кена?
Хідейоші Нагачика (永近 英良, Nagachika Hideyoshi), також відомий як Хіде…
Брик коли заснований
Організація (співдружність держав) була заснована в червні 2006 року, у…