Обсохлий горох сушать у духовці за три прийоми. Перші 2:00 при мінімальній температурі 35-40 °С. Потім горох виймають і дають йому повністю охолонути і злегка підсохнути повітря протягом 2-х годин. Після цього горох знову поміщають у духовку на 2:00 і сушать при температурі 45-50 °С.
28 Жовтня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як дихає скорпіон?
Дихають скорпіони за допомогою легеневих мішків, трахей немає. Скорпіони харчуються…
Unity як зробити скріншот у редакторі
CaptureScreenshot виконується просто знімок екрана. Використовувати його досить просто: під…
Скільки коштує препарат Аллегра?
Алегра ціна від 606 руб, Аллегра купити в Москві, інструкція…