Технологія забою великої рогатої худоби включає: оглушення, забій та знекровлення худоби, зйомку шкіри, відділення голови, нижніх частин кінцівок, видалення внутрішніх органів, поділ (розпилювання) туші на напівтуші або четвертини, зачищення, таврування та зважування.
10 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як вибрати діаметр ватрушки?
Для дорослої людини: Якщо зріст людини менше або дорівнює 175…
Які відчуття при ВСД?
слабкість та швидка стомлюваність; невротичні розлади (дратівливість, тривога, занепокоєння, зниження…
Як створювався Пакистан?
У 1947 році внаслідок поділу Індії утворилася нова держава, номінально…