Технологія забою великої рогатої худоби включає: оглушення, забій та знекровлення худоби, зйомку шкіри, відділення голови, нижніх частин кінцівок, видалення внутрішніх органів, поділ (розпилювання) туші на напівтуші або четвертини, зачищення, таврування та зважування.
10 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як називаються люди, у яких два органи?
Гермафродитизм (на ім'я грецького бога Гермафродіта (др. -грец. Ἑρμαφρόδιτος)) –…
Чим харчувалися в Римі
Більшість римлян харчувалися дуже просто, в їхню щоденну їжу входили…
Скільки грошей отримує Пьюдіпай?
Зараз П'юдіпай справді заробляє значні суми. Його доходи з реклами…