Технологія забою великої рогатої худоби включає: оглушення, забій та знекровлення худоби, зйомку шкіри, відділення голови, нижніх частин кінцівок, видалення внутрішніх органів, поділ (розпилювання) туші на напівтуші або четвертини, зачищення, таврування та зважування.
10 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чи можна пити абсент із кока колою?
Ніколи не змішуйте абсент із кока-колою, соком і взагалі чимось…
Як правильно зняти двигун на сканії: покрокова інструкція
Зняття двигуна на автомобілі є складним і відповідальним завданням, яке…
Як стати красивою правила
Як завжди виглядати красиво та доглянуто?10 способів виглядати більше доглянутоюВисипайся…