Як томатний сік впливає печінку?

Немає коментарів

Виведення токсинів з організму Томатний сік багатий сполуками сірки та хлору, що благотворно впливають на роботу печінки та нирок, тому його рекомендують включати в раціон хворих, які страждають на інтоксикацію організму (алкогольної, лікарської і т. д.).

Крім того, оскільки томати мають яскраво виражений жовчогінний ефект, вони протипоказані пацієнтам із захворюваннями жовчних шляхів та жовчнокам'яною хворобою. Ірина Бородіна – лікар-дієтолог, кандидат наук, терапевт першої категорії. Матерям, що годують томатний сік не рекомендують пити, якщо у малюка діарея.

Вживання заборонено, оскільки помідори можуть спровокувати освіту та розвиток гепатозу. Крім того, вони можуть збільшити навантаження на печінка, що також згубно впливає роботу органу.

Морквяно-шпинатний сік – Еталонний напій для печінки, за який печінка буде вам дуже вдячна. Морква містить високу концентрацію вітаміну А, вона сповнена флавоноїдів і бета-каротинів, ніж корисна для будь-якої частини вашого організму, але особливо для печінки.

Пов'язані записи