При сушінні краще дотримуватись температурного режиму до 80 градусів С. Якщо ви хочете досягти жорсткої поверхні у продукту, то починати потрібно з максимальної температури, тобто 70-80 градусів, а потім зменшити температуру до 40 градусів.
2 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Де в організмі утворюється жовч?
Продукція жовчі виробляється гепатоцитами печінки .Nov 8, 2019Загальні відомості Секреція…
Які таблетки від алергії можна приймати постійно?
Чи можна щодня пити пігулки від алергії?Зміст:1 Чи можна щодня…
Як підключити комп'ютер по вай фай
Як підключити комп'ютер до Інтернету через Wi-Fi?Підключення до мережі Wi-Fi…