При сушінні краще дотримуватись температурного режиму до 80 градусів С. Якщо ви хочете досягти жорсткої поверхні у продукту, то починати потрібно з максимальної температури, тобто 70-80 градусів, а потім зменшити температуру до 40 градусів.
2 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Хто батько Ніно Нінідзе?
Ія НінідзеМихайло Ніно Михайлівна Нінідзе/БатькиКирило Плетньов Ніно Михайлівна Нінідзе /…
Що потрібне для пірографії?
Для пірографії знадобиться спеціальний прилад – електровипалювання з пером (жалом)…
Як зробити відкриту веранду до лазні
Як прилаштувати веранду до лазні?При плануванні сауни слід ретельно підбирати…