Як швидко охолодити курку?

Немає коментарів

Після варіння поклала курку відразу на тарілку і до вентилятора поставила її охолоджувати. Охолонути їй кілька хвилин вистачило. Потім перемістила в холодильник курку і зі спокійною совістю гуляти повалила.

Остудіть м'ясо у бульйоні, в якому воно варилося, тоді воно не висохне і залишиться соковитим. Зберігається варене м'ясо у холодильнику 2-3 дні. Зберігати його потрібно в контейнері з кришкою, що щільно закривається. Можна обернути у фольгу або плівку.

Зберігати курку треба в правильно вибраному посуді: сиру курку треба поміщати в герметично закриту ємність, щоб її соки не потрапляли на інші продукти холодильникущо може призвести до їх зараження. Страви з курки також треба класти в герметично закритий контейнер.

Пов'язані записи