Печені вироби, пироги, пиріжки, млинці, бутерброди, піцу, запіканки зручно розігрівати в духовці. Виставте необхідну температуру, відповідно до страви – 160 – 180 градусів. Щоб блюдо не засохло, накрийте їх фольгою або плівкою. Виходить трохи довше, ніж на плиті, оскільки духовку ще потрібно розігріти.
2 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як можна відновити паспорт, перебуваючи в іншому місті
Якщо втратив паспорт у чужому місті (наприклад, під час відрядження…
Як позбутися грибка ніг народними засобами?
Як забрати грибок на ногах народні засоби?Зміст:1 Як забрати грибок…
Скільки часу вариться капуста?
Нарізаємо капусту шматками потрібного нам розміру або шаткуємо. Ставимо каструлю…