Печені вироби, пироги, пиріжки, млинці, бутерброди, піцу, запіканки зручно розігрівати в духовці. Виставте необхідну температуру, відповідно до страви – 160 – 180 градусів. Щоб блюдо не засохло, накрийте їх фольгою або плівкою. Виходить трохи довше, ніж на плиті, оскільки духовку ще потрібно розігріти.
2 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Яка трава відлякує котів та кішок?
Цими рослинами, як правило, є: евкаліпт, лаванда, розмарин та рута.…
Чи потрібно замочувати бульби бегонії перед посадкою?
Після обробки в теплому розчині фунгіциду додатково замочувати бульби не…
Навіщо заморожувати кефір та як його використовувати?
Як заморозити кефір Це потрібно для того, щоби зібрати сироватку.…