Печені вироби, пироги, пиріжки, млинці, бутерброди, піцу, запіканки зручно розігрівати в духовці. Виставте необхідну температуру, відповідно до страви – 160 – 180 градусів. Щоб блюдо не засохло, накрийте їх фольгою або плівкою. Виходить трохи довше, ніж на плиті, оскільки духовку ще потрібно розігріти.
2 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що потрібно робити, якщо кров у сечі?
При появі крові в сечі негайно необхідно звернутися до уролога…
У чому різниця між трейдингом та інвестуванням?
Мета Найвідчутніша різниця між інвестуванням і трейдингом – мета вкладення…
Коли сіяти насіння Діхондри?
Сіють дихондру на розсаду у середині зими, у січні-лютому. Насіння…