Печені вироби, пироги, пиріжки, млинці, бутерброди, піцу, запіканки зручно розігрівати в духовці. Виставте необхідну температуру, відповідно до страви – 160 – 180 градусів. Щоб блюдо не засохло, накрийте їх фольгою або плівкою. Виходить трохи довше, ніж на плиті, оскільки духовку ще потрібно розігріти.
2 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чим харчується північний олень?
Влітку вони харчуються травою, а після утворення снігового покриву переходять…
Як звуть персонажів з аніме Хвіст Феї?
Хто головний герой у хвості феї?Зміст:1 Хто головний герой у…
Як швидко охолодити курку?
Після варіння поклала курку відразу на тарілку і до вентилятора…