Цінність його підтверджується ще й тим, що традиційно оцет отримували з тієї сировини, що було доступно: у Західній Європі та Центральній Азії – з винограду, в Англії – з ячмінного солоду, у Китаї та Японії – з рису, в Америці – з тростинного цукру , на островах Океанії – з кокосового молока
23 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Яку мікоплазму не треба лікувати?
А от Mycoplasma hominis – Складова нормальної жіночої флори. Вона…
Коли давати собаці активоване вугілля?
Якщо ви підозрюєте, що собака з’їв несвіжий продукт або рослину,…
Як фотоапарат nikon підключити до ноутбука
Як підключити фотокамеру Nikon до комп'ютера через Wi-Fi?Налаштування модуля Wi–Fi…