Візьміть шкаралупу від свіжих, сирих яєць, ретельно промийте і прокип'ятіть протягом 5 хвилин. Потім покладіть її на сухий рушник і залиште сохнути на 5-6 годин. Видаліть тоненькі плівки з внутрішнього боку і добре подрібніть шкаралупу у ступці.
12 Жовтня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Хто зображений на купюрі 500 гривень?
П'ятсот гривень На п'ятисотці зображено Григорій Сковорода — бродячий український…
Що лежало у футлярі професора Громова?
Електроник – механічна копія живого хлопчика, яка мріє стати людиною.…
Що треба спробувати у Ірландії?
9 ірландських страв, які потрібно скуштуватиІрландські рагу Тушкована баранина з…