Як приготувати піцу з листкового тіста швидко та смачно

Немає коментарів

Яке тісто краще для піци листкове дріжджове чи бездрожжеве?

Бездрожжеве тісто вийде менш шкідливе, але дріжджове буде набагато пишнішетому тут вибір за вами. Якщо ви маєте намір приготувати досить товсте і м'яке тісто для піци, віддайте перевагу дріжджовому варіанту. Щодо тесту без дріжджів, то цей варіант теж відмінний.

Скільки і за якої температури випікається листкове тісто?

У прогрітій духовці – не більше 30 хвилин. Оскільки товщина, яку потрібно пропекти, невелика, те й температура потрібна нижче – 200-230°С. Важливо! Листкове тісто на низьких температурах не випікається.

Пов'язані записи