Основне правило: що менше і тонше стручок, то перець більш пекучий. Як правило, зелені сорти менш гострі, ніж червоні. Найгостріше в чилі – це насіння і пластинки всередині, саме в них міститься найбільша кількість капсаїцину. Видаліть їх ложкою або гострим ножем, і гострота чилі буде солодкою, а не полум'яною.
16 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Хто такий фрілансер що робить
Фрілансер – людина, яка працює віддалено з одним або декількома…
Як дізнатися прописаних у квартирі через Держпослуги?
Дізнатися, хто прописаний у квартирі, онлайн через Держпослуги Держпослуги не…
Hd телебачення що краще
У чому переваги HD? Основна перевага HD – покращена деталізація.…