Основне правило: що менше і тонше стручок, то перець більш пекучий. Як правило, зелені сорти менш гострі, ніж червоні. Найгостріше в чилі – це насіння і пластинки всередині, саме в них міститься найбільша кількість капсаїцину. Видаліть їх ложкою або гострим ножем, і гострота чилі буде солодкою, а не полум'яною.
16 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як оновити версію на планшеті
Як оновити планшет, якщо немає оновлень?Що робити, якщо телефон не…
У чому різниця між аналоговим і цифровим?
Суть відмінності в тому, що аналоговий сигнал безперервний у часі…
Чим річки харчуються влітку
Навесні, коли тане сніг, переважає снігове харчування, влітку та восени.…