Основне правило: що менше і тонше стручок, то перець більш пекучий. Як правило, зелені сорти менш гострі, ніж червоні. Найгостріше в чилі – це насіння і пластинки всередині, саме в них міститься найбільша кількість капсаїцину. Видаліть їх ложкою або гострим ножем, і гострота чилі буде солодкою, а не полум'яною.
16 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що означає слово Ванкувер?
Ванкувер (англ. Vancouver) місто на західному узбережжі Канади, найбільший населений…
Скільки ігрових чвертей в одному баскетбольному матчі?
За правилами FIBA матч ділиться на 4 періоди по 10…
Яка шкода від загального наркозу?
Одними з наслідків наркозу є порушення пам'яті, зниження уваги, а…