Основне правило: що менше і тонше стручок, то перець більш пекучий. Як правило, зелені сорти менш гострі, ніж червоні. Найгостріше в чилі – це насіння і пластинки всередині, саме в них міститься найбільша кількість капсаїцину. Видаліть їх ложкою або гострим ножем, і гострота чилі буде солодкою, а не полум'яною.
16 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки заробляє гарний барист?
Щомісячний дохід бариста залежить від того, скільки годин він відпрацював…
Чи можна використовувати фарбу для волосся двічі?
Відповідь на запитання, як часто можна фарбувати волоссязазвичай вказано в…
Скільки заряджається робот пилосос irobot?
Після повної підзарядки батарей, робот пилосос розрахований на роботу протягом…