Як правильно сушити насіння?

Немає коментарів

На відкритому свіжому повітрі насіння висохнуть за три чи чотири години. А ось, якщо ви вибрали метод сушіння в духовій або мікрохвильовій печі, то викладіть насіння на лист попередньо прогрітої духовки до 180 градусів, рівним шаром, і сушіть приблизно 20-25 хвилин.

Послідовність дій при сушінні гарбузових насіння у духовці із щадним режимом:

  1. увімкніть духовку, поставте в неї лист і нагрійте до 80°C;
  2. дістаньте лист і висипте на нього насіння;
  3. зробіть рівний шар, товщиною 1-2 насіння;
  4. поставте лист у духовку;
  5. кожні 8-9 хв. …
  6. через 60-70 хв.

Nov 25, 2021

Насіння перед смаженням обов'язково треба промити. Причому робити це треба під проточною водою: насипати насіння у друшляк і мити під струмінь теплої води, перебираючи насіння руками. Промиті насіння перекласти на рушник і трохи просушити. Бувай насіння сохнуть, потрібно приготувати сковороду.

2. Використовуйте блендер, щоб очистити насіння швидко

  1. Закиньте насіння у блендер. …
  2. Висипте насіння у тарілку з водою, зачекайте 5 хвилин: за цей час лушпиння спливе на поверхню, а насіння потонуть.
  3. Зніміть лушпиння за допомогою ложки, відокремте насіння від води за допомогою сита.

Aug 9, 2020

Пов'язані записи