Як правильно пити текілу Olmeca?

Немає коментарів

Вічна класика (мексиканський варіант) Крім самого напою знадобляться сіль та часточка лимона. Сіль насипають на ліву руку між великим та вказівним пальцем. Її злизують з долоні, одразу ж запивають текілою і закушують лимоном (а в ідеалі – лаймом). Перекидати чарку текіли потрібно швидко, залпом.Mar 6, 2018

Як правильно пити текілу Ольмека Бланка?

Фортеця класичної текіли blanca – 50 градусів. Перш ніж розлити її по пляшках, текілу розбавляють водою до 38 градусів. Пляшка зроблена із міцного товстого скла.

Як запивати текілу?

Текіла добре поєднується з яблучним, апельсиновим, томатним соком. Гурмани рекомендують срібну текілу вживати з фрешами з цитрусових фруктів, а золоту з яблучними чи томатними фрешами. Спосіб приготування простий: одну частину текіли змішати з|із| 2-3 свіжоприготовленого фрешу.

Чим можна замінити лайм у текілі?

Сіль замінюють на корицю, а лимон/лайм – На апельсин.

Чи можна пити текілу у чистому вигляді?

Безумовно, рекомендації професіоналів теж стосуються того, як можна, потрібно пити текілу, і ось найцікавіші з них: Вживати її можна, можливо і в чистому вигляді, не обов'язково це робити із закускою, у поєднанні з іншими компонентами, рідинами.

Як пити текілу вдома?

Класичний спосіб пити текілу широко відомий. Крім самого напою знадобляться сіль та часточка лимона. Сіль насипають на ліву руку між великим та вказівним пальцем. Її злизують з долоні, одразу ж запивають текілою і закушують лимоном (а в ідеалі – лаймом).

Як пити текілу Ольмека Голд?

Текілу ідеально пити у чистому вигляді з лаймом (або лимоном) та сіллю або використовувати у коктейлях. "Olmeca" Gold має м'якіший смак, ніж Бланко. Її найкраще пити у чистому вигляді, з сіллю та лаймом (або лимоном). Лизніть сіль, насипану на руку, випийте чарку і відразу ж закусіть лаймом або лимоном.

Як пити текілу з яблучним соком?

Соки. Текілу розбавляють томатним, апельсиновим, лимонним та яблучним соком. Срібна (прозора) текілу краще заважати з апельсиновим або лимонним свіжим соком, золоту – з томатним або яблучним. Оптимальні пропорції – 1:2 чи 1:3 (одна частина текіли на 2-3 частини обраного соку).

Пов'язані записи