У ресторанах устриці зазвичай подаються вже у розкритих раковинах, а їсти їх пропонується особливою вилкою з трьома зубцями, без використання ножа. Збризкавши соком лимона, м'ясо устриці підчіплюють виделкою, вмочують у соус і відправляють у рот.
23 Квітня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як правильно називається кахельна плитка?
Керамічна плитка, або кахель (від нього Kachel), – пластини з…
Скільки тримати фарбу матрикс без аміаку?
Наносити на чисте волосся, висушене на 80%, можна наносити на…
Як правильно розмістити розетки на кухонному фартуху?
Середня зона розеток відноситься до кухонного фартуха: зазвичай на висоті…