Лимонний сік допоможе прибрати гірку цибулю. До 100 мл води додайте|добавляйте| 1 столову ложку лимонного соку. Ви також можете додати трохи цукру, щоб цибуля стала кисло-солодкою. Зачекайте 20-30 хвилин і цибуля без гіркоти готова.
6 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Яка частина підходить для шашлику?
найкраще м'ясо для шашлику – з невеликими прошарками жиру якщо…
Як зробити домашнє копчення
Що потрібно для домашнього копчення?Традиційно використовують лавровий лист, коріандр, гвоздику,…
Чи потрібно накривати борщ кришкою після варіння?
Чи потрібно накривати каструлю після варіння Якщо ваше основне завдання…