Гренки (також грінки-сухарики, крутони від фр. croûton) – загальнопоширена назва виробу з скибочок свіжого або черствого хліба, обсмажених з рослинною олією на сковороді, деку або в спеціальних кухонних пристроях побутового та промислового призначення (спечені).
13 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як часто треба міняти свічки розжарювання?
Свічки розжарювання, на відміну від свічок запалювання бензинових двигунів, немає…
Які актори грали у фільмі «Білі Роси»?
У роляхГалина Польських — Маруся, дружина ВаськиНаталія Хорохорина — Вєрка,…
Скільки дітей потрібно для щастя?
Сім'я з трьома дітьми Поява третього дитини у сім'ї частіше…