Гренки (також грінки-сухарики, крутони від фр. croûton) – загальнопоширена назва виробу з скибочок свіжого або черствого хліба, обсмажених з рослинною олією на сковороді, деку або в спеціальних кухонних пристроях побутового та промислового призначення (спечені).
13 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Коли та ким проводиться позаплановий інструктаж?
Хто організовує та проводить? Позаплановий інструктаж проводить керівник підрозділу або…
Які бувають алгоритми обходу дерев?
Обходу в глибину у графі відповідають три види обходів бінарного…
Чим годувати дитину після пологів поки немає молока
Чим годувати дитину в пологовому будинку поки немає молока?При нестачі…