Щоб зберегти максимальну кількість корисних речовин, краще сьомгу не підсмажувати на сковороді, а запікати у фользі або на грилі. М'ясо сьомги легко засвоюється організмом і є чудовим джерелом білка, вона також містить велику кількість фосфору, йоду, кальцію, калію, натрію, магнію, цинку, фтору.
22 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Автофаєр на чароні що робити
Чому Чарон шипить сам собою?Після затягування Pod сам по собі…
Які актори грали у фільмі «Білі Роси»?
У роляхГалина Польських — Маруся, дружина ВаськиНаталія Хорохорина — Вєрка,…
Скільки років Валентина Яшина?
10 травня 2022 року стало відомо, що Валентина Тимофіївна померла…