Щоб зберегти максимальну кількість корисних речовин, краще сьомгу не підсмажувати на сковороді, а запікати у фользі або на грилі. М'ясо сьомги легко засвоюється організмом і є чудовим джерелом білка, вона також містить велику кількість фосфору, йоду, кальцію, калію, натрію, магнію, цинку, фтору.
22 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як користуватися таймером для розетки
Як працює добова розетка з таймером?Увімкнення розетки з таймером здійснюється…
Що потрібно робити у підвалі привіт сусідам?
Підвал першого акту «Привіт сусід» Потягніть одну із картин зі…
Як підключити стрім на Twitch з OBS: докладна інструкція
Один із найпопулярніших способів вести трансляції на платформі Twitch –…