Щоб зберегти максимальну кількість корисних речовин, краще сьомгу не підсмажувати на сковороді, а запікати у фользі або на грилі. М'ясо сьомги легко засвоюється організмом і є чудовим джерелом білка, вона також містить велику кількість фосфору, йоду, кальцію, калію, натрію, магнію, цинку, фтору.
22 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Особливості мовлення діда: як охарактеризувати та зрозуміти його висловлювання
Мова діда – це особливий феномен, який неможливо описати одним…
Скільки важить 1 іриска Меллер?
Скільки важить цукерка Меллер?Зміст:1 Скільки важить цукерка Меллер?2 Скільки калорій…
Як правильно підчепити антену до телевізора
Як правильно підключити антену до телевізора?Поширений спосіб підключення зовнішньої антени…