Щоб зберегти максимальну кількість корисних речовин, краще сьомгу не підсмажувати на сковороді, а запікати у фользі або на грилі. М'ясо сьомги легко засвоюється організмом і є чудовим джерелом білка, вона також містить велику кількість фосфору, йоду, кальцію, калію, натрію, магнію, цинку, фтору.
22 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як можна зробити з цукеркових фантиків
Як переробити фантики від цукерок?Якщо на фантику стоїть маркування PP…
Як зробити велику текстуру
Як зробити об'ємну текстуру у фотошопі?Командою Select > All (або…
Як розрахувати кількість м’яса на бешбармак?
Скільки кг м’яса потрібно на бешбармак?Зміст:1 Скільки кг м’яса потрібно…