Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода також може розм'якшити печінку. Достатньо обсипати їй кожен шматок, почекати близько години і добре промити. Продукт стане м'якшим і якщо його просто відбити молотком.
1 Квітня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як з водопровідної води зробити дистильовану
вода наливається у посуд; та поміщається в морозильну камеру (якщо…
Що можна пити від глистів під час вагітності?
Пірантел, Піперазін та Декаріс борються з представниками типу Круглі черви.…
Які рослини підживлювати азотом?
Які рослини полюбляють азотні добрива?Зміст:1 Які рослини полюбляють азотні добрива?2…