Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода також може розм'якшити печінку. Достатньо обсипати їй кожен шматок, почекати близько години і добре промити. Продукт стане м'якшим і якщо його просто відбити молотком.
1 Квітня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки важить дельфін у дельфінарії?
Скільки кілограмів важить дельфін?Зміст:1 Скільки кілограмів важить дельфін?2 Скільки важить…
Які бувають види прав людини?
Які бувають покоління прав людини?Зміст:1 Які бувають покоління прав людини?2…
Який pH води корисний для людини?
Нормальний рівень pH для питної води. від 5,5 до 8,5.Вплив…