Вершки випускаються в асортименті: пастеризовані з вмістом жиру 10, 15, 20 і 35%; стерилізовані із вмістом жиру від 10 до 38 %; з додаванням цукру, какао, кави, ваніліну або плодово-ягідних сиропів жирністю 10%.
17 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як розрахувати підігрів ХВС для потреб ГВП?
Як розраховується ГВП підігрів?Зміст:1 Як розраховується ГВП підігрів?2 Як розрахувати…
Чому кокосове молоко краще за звичайне?
Кокосове молоко — Не містить лактозу, тому може замінити звичайне…
Де найчастіше зраджують дружини?
Дослідники опитали мешканців кількох десятків країн та з'ясували, де чоловік…