Вершки випускаються в асортименті: пастеризовані з вмістом жиру 10, 15, 20 і 35%; стерилізовані із вмістом жиру від 10 до 38 %; з додаванням цукру, какао, кави, ваніліну або плодово-ягідних сиропів жирністю 10%.
17 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як прибрати зі стоп аркуша карту метро?
Можливо вивести банківську карту з стоп–листа шляхом оплати вартості раніше…
Скільки років електрону?
Яку частинку назвали електроном?Зміст:1 Яку частинку назвали електроном?2 Як утворюється…
Як прискорити ріст вовни у собак?
Прийом спеціальних вітамінів (наприклад, 8в1, олії Велькот і Скін Шайн,…