Вершки випускаються в асортименті: пастеризовані з вмістом жиру 10, 15, 20 і 35%; стерилізовані із вмістом жиру від 10 до 38 %; з додаванням цукру, какао, кави, ваніліну або плодово-ягідних сиропів жирністю 10%.
17 Лютого, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки років потрібно навчатись ортопеду?
На сьогоднішній день стати ортопедом можна після отримання диплому за…
Як користуватися снайперським прицілом
Як працює снайперський приціл?Оптична система прицілу влаштована таким чином, що…
Чому в романі Майстер і Маргарита Майстер не заслужив світла?
З християнської точки зору, Майстер не заслужив світла, оскільки і…