Перед варінням яловичі нирки необхідно вимочити у холодній воді протягом 2-3 годин. Потім нирки потрібно довести 2 рази до кипіння (щоразу воду слід змінити, а нирки промити). Залити нирки водою втретє і варити до готовності близько 1:00.
Скільки потрібно варити бруньки до готовності?
Зміст:
Свинячі нирки варити 40 хвилин. Перед варінням замочити на 3 години у воді чи молоці.
Як позбутися запаху в нирках?
Позбутися запаху яловичих, чи свинячих нирок допоможе замочування у воді від 4 до 12 годин у воді з додаванням оцту або соди. Нирки краще розрізати, або надрізати, воду необхідно міняти щогодини. Можна також вимочувати нирки у теплому молоці, але його також треба міняти щогодини.
У чому замочити нирки?
У молоці
- Нирки ріжуть, миють, видаляють неїстівні елементи.
- Складають у миску та заливають молоком. Бажано змінювати його щогодини. Термін обробки становить 3-4 години (чим довше тримати, тим смачнішою буде страва).
- Молоко зливають, нирки промивають та обсушують за допомогою серветок.
05-May-2019
Скільки часу потрібно вимочувати нирки?
Посолити нирки і залити оцтом. Перемішати (шипіння та піна – це нормально) і залишити на 1 годину. На закінчення ще раз ретельно промити нирки під проточною водою, обсушити і все можна готувати.
Як смачно зварити нирки?
Наливаємо в каструлю 4 літри води, доводимо до кипіння, кидаємо нирки у киплячу воду. Доводимо до кипіння, варимо 3 хвилини, зливаємо воду, відкидаємо на друшляк, ретельно промиваємо гарячою водою. Для варіння можна взяти дві великі каструлі, так процес буде йти швидше.
Скільки варити легені та нирки?
Не забувайте видаляти піну з поверхні. Щоб легке не спливало під час приготування, в каструлю можна покласти кришку меншого діаметра ручкою донизу, а зверху притиснути невеликим вантажем. Ціле або розрізане навпіл легке приготується приблизно за 1,5-2 години, а нарізане шматочками за годину.
Як обробити яловичі нирки, щоб не було запаху?
Як приготувати "Яловичі нирки без запаху" Нирки сполосніть, розріжте і видаліть всі протоки та жили, поріжте. Викладіть порізані нирки у миску і додайте 1 чайну ложку соди, перемішайте. Дайте постояти протягом 15 хвилин. Одну чайну ложку оцту розведіть о пів склянки води і залийте нирки, перемішайте.