Завжди перед святами роблю заготівлі заздалегідь, пізніший термін був 1 місяць. Випікаю обрізаю по потрібних діаметрах збираю в стопочки і щільно пакую в плівку, зберігаю в сухому місці, не в холодильнику. За складом це ж печиво і в магазинах термін придатності до 6 місяців.
У особисто приготовлених за класичним рецептом з яєць, цукру та борошна коржів термін придатності становить 3-5 днів. Якщо у складі коржа крім яєць є фрукти або кисломолочні продукти, то його треба обов'язково використовувати одразу або зберігати у холодильній камері до 3 днів. Залишати в кімнаті не можна – зіпсується.
У холодильнику Згідно з державним стандартом сире тісто можна тримати на полиці холодильника від 9 до 36 години. Точний час залежить від виду продукту або його складових. Перш ніж покласти напівфабрикат на полицю, слід дізнатися, як правильно зберігати тісто в холодильнику.