Зібраний торт необхідно охолодити протягом 8 годин, мінімум 4. Крем має стабілізуватися. Якщо торт використовуватиметься як нижній ярус у багатоярусному торті, рекомендую покласти зверху прес 1-2 кг.
Кондитерські вироби потрібно зберігати виключно в холодильнику та не довше 2-х діб. Магазинні торти – якщо десерт виготовлений на основі сирного або вершкового крему, термін його зберігання не перевищує 18 годин.
Ці ласощі можна залишати у холодильнику максимум на 6-18 годин. При кімнатній температурі торт не зіпсується до 2-3 годин. Суфле, праліне, білковий і олійний крем залишаються свіжими набагато довше: 72-120 годин.
Торт має стабілізуватися у холодильнику мінімум 6 годинкраще прибрати торт на ніч. Після того як торт стабілізувався у холодильнику, починаємо вирівнювання.