Бараніна: Передня частина і ребра – 400 рублів за кг. Задня частина – 420 рублів за кг. Туша повністю 400 рублів за кг. Вага туші 15-25 кг.06-Nov-2022
680 руб. Ціна за 1 кг: 680 руб.
корейка Але найсмачнішою частиною баранини є корейка. Цінителі та гурмани баранини, Насамперед відправлять корейку ягняти на мангал, для приготування шашлику. І все-таки маленька РАДА! Це частина баранячої туші дуже м'яка, тому маринувати її потрібно не більше 30 хвилин.
Яловичина стоїть дорожче, ніж свинина, але дешевше баранини – У районі 400 рублів за кілограм. У 100 г яловичої вирізки 187 ккал. Якщо є занадто багато цього м'яса, може розвинутись сечокам'яна хвороба або остеохондроз. У яловичині багато магнію, цинку та калію, які необхідні нашому кістково-м'язовому апарату.