Залийте холодною водою. Накрийте тарілкою і натисніть невеликим вантажем, щоб рідина покрила всі гриби. Перед будь-якою обробкою грузді краще вимочувати 2–3 дні, щоб позбутися гіркоти. У цей час обов'язково міняйте воду хоча б двічі на день, інакше вона може закиснути.
20 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Який френч зараз у моді?
Але наймоднішим і найкрасивішим варіантом френча цього сезону вважається чорний…
Що дає карбамід рослин?
Карбамід допомагає рослині формувати гарну кронуЦе важливо для декоративних кущів…
Чи потрібно прибирати струп із рани?
Відповідь: Здрастуйте, струп видаляти не рекомендується, оскільки під ним відбувається…