Залийте холодною водою. Накрийте тарілкою і натисніть невеликим вантажем, щоб рідина покрила всі гриби. Перед будь-якою обробкою грузді краще вимочувати 2–3 дні, щоб позбутися гіркоти. У цей час обов'язково міняйте воду хоча б двічі на день, інакше вона може закиснути.
20 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що робити якщо не пропекся паску?
Що робити якщо не пропекла паска?Зміст:1 Що робити якщо не…
Скільки доріжок на іподромі?
іподром (ЦМІ); має 4 доріжки, одна для стрибків – зовнішня…
Що викликає сухість шкіри?
Причини Основними механізмами розвитку сухості та лущення шкіри є порушення…