Залийте холодною водою. Накрийте тарілкою і натисніть невеликим вантажем, щоб рідина покрила всі гриби. Перед будь-якою обробкою грузді краще вимочувати 2–3 дні, щоб позбутися гіркоти. У цей час обов'язково міняйте воду хоча б двічі на день, інакше вона може закиснути.
20 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чи можна використовувати молоко замість вершків для пасти?
Чим замінити вершки в пасті? Для цього підійде молоко, змішане…
Як користуватися перехоплюючим паркуванням в оповіданні
Як правильно користуватися перехоплюючим паркуванням?пройдіть на паркування, вставте або додайте…
Скільки пар вусів у раку?
У ракоподібних вусиків дві пари (перша пара називається антенули, друга…