Залийте холодною водою. Накрийте тарілкою і натисніть невеликим вантажем, щоб рідина покрила всі гриби. Перед будь-якою обробкою грузді краще вимочувати 2–3 дні, щоб позбутися гіркоти. У цей час обов'язково міняйте воду хоча б двічі на день, інакше вона може закиснути.
20 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки готується піца за 250 градусів?
Час приготування піци в духовці за температури 250 градусів становить:…
Які сорти морозостійкі?
Мартагон-гібриди, або Кучеряві гібриди лілії (The Martagon Hybrids) Дуже ефектні…
Скільки зберігається становище?
Відповідно до Переліку 2010 року термін зберігання посадових інструкцій та…