Мінімальний час маринування курятини – 2 години, свинини – 4 години, яловичини та баранини – 6 годин. Не лише старе, а й молоде м'ясо може спокійно маринуватись добу або навіть дві. Інгредієнти у складі маринадів, зокрема цибуля, мають антибактеріальні властивості. А це означає, що м'ясо зберігатиметься довше.
28 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Хто є провідним персонажем сюжету «мертві душі»?
Перший том Книга розповідає про пригоди Павла Івановича Чичикова, головного…
Скільки відсотків потрібно відкладати із зарплати?
Те саме і з грошима: якщо ви вирішите відкладати майже…
Яка витрата палива на нива 21214 інжектор?
ВАЗ-21214 (інжектор): 8-9,1 л/100 кмNov 17, 2015З мотором 1.7 та…