Мінімальний час маринування курятини – 2 години, свинини – 4 години, яловичини та баранини – 6 годин. Не лише старе, а й молоде м'ясо може спокійно маринуватись добу або навіть дві. Інгредієнти у складі маринадів, зокрема цибуля, мають антибактеріальні властивості. А це означає, що м'ясо зберігатиметься довше.
28 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Який найкращий клей для взуття?
Для швидкого та надійного ремонту взуття зі шкіри, шкірозамінника, гуми,…
Коли з'являються ягоди малини?
Навіть інсоляція в період дозрівання може призвести до пошкодження плодів,…
Який відділ хребта є рухомим?
Шийний відділ хребта є найбільш рухомим відділом. Шийні м'язи відіграють…