Мінімальний час маринування курятини – 2 години, свинини – 4 години, яловичини та баранини – 6 годин. Не лише старе, а й молоде м'ясо може спокійно маринуватись добу або навіть дві. Інгредієнти у складі маринадів, зокрема цибуля, мають антибактеріальні властивості. А це означає, що м'ясо зберігатиметься довше.
28 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як правильно зняти дзеркало в салоні Tucson: покрокова інструкція
Дзеркало в салоні Tucson – один із важливих і функціональних…
Скільки посадкових місць у ресторані?
Скільки столів може одночасно обслуговувати офіціант?Зміст:1 Скільки столів може одночасно…
Скільки звуків у їжачок?
Виконаємо завершальний етап звуко-буквеного розбору та підрахуємо кількість букв і…