Мінімальний час маринування курятини – 2 години, свинини – 4 години, яловичини та баранини – 6 годин. Не лише старе, а й молоде м'ясо може спокійно маринуватись добу або навіть дві. Інгредієнти у складі маринадів, зокрема цибуля, мають антибактеріальні властивості. А це означає, що м'ясо зберігатиметься довше.
28 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Історія використання рун – дізнайтеся, коли і як вони застосовувалися
Руни – це стародавній письмовий символічний алфавіт, який використовували у…
Як можна зменшити вартість патенту 2021
Щоб зменшити вартість патенту на внески, потрібно надіслати до податкової…
Коли канікули у студентів 2021–2022?
Термін проведення канікул: зимові канікули – з 31 грудня 2021…