Що їдять разом із текілою?

Немає коментарів

Гаряча закуска під текілу Знову звертаємо увагу на традиційний мексиканський підхід до застілля: картопляне пюре, смажене м'ясо, запечене філе курки, бурито (м'ясо, квасоля, кукурудза, часник, цибуля та перець, загорнуті в коржик).

До легких закусок відноситься і горезвісний лимон із сіллю. Замінити набридлий цитрус можна іншими фруктами, краще тропічними: апельсином, ананасом, грейпфрутом. В Європі текілу люблять закушувати часточкою апельсина, який безпосередньо перед вживанням опускають у суміш цукру та кориці (або лише корицю).

Текіла добре поєднується з яблучним, апельсиновим, томатним соком. Гурмани рекомендують срібну текілу вживати з фрешами з цитрусових фруктів, а золоту з яблучними чи томатними фрешами. Спосіб приготування простий: одну частину текіли змішати з 2-3 свіжоприготованого фрешу.

Текілу не прийнято розбавляти (за винятком коктейлів), оскільки вона втрачає смак. Але любителів слабоалкогольних напоїв це не зупиняє. Для зниження градусів вони експериментують з додаванням соків і газованих напоїв.

Пов'язані записи