Питна вода, схильна до заморожування і подальшого розморожування, не втрачає своїх корисних властивостей. Навпаки, частина вченої спільноти вважає, що тала вода краще засвоюється в організмі людини, сприяє активізації обміну речовин і безпечніша з точки зору наявності в ній шкідливих домішок.
23 Грудня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як заморозити звичайну квасолю?
Промиту квасолю опустити в киплячу воду і бланшувати 3 хвилини,…
Чому очі стають сухими?
В першу чергу це: Кліматичні умови (сухість, спека, сильний вітер,…
У чому мінус нарощеного волосся?
Недоліки нарощування У процедури є свої мінуси, серед яких висока…