Овочі солять і квасять, використовуючи переважно мимовільне бродіння, при якому бере участь вся епіфітна мікрофлора овочів. Тому при квашенні участь беруть не тільки молочнокислі бактерії, але й дріжджі, маслянокислі та оцтовокислі бактерії.
10 Грудня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки днів для звернення до страхової за європротоколом?
На звернення до страховика відводиться всього 5 днів. Якщо аварію…
Чому Паганіні називали дияволом?
Талант Паганіні називали диявольським не тому, що скрипаль був запеклим…
Як зняти верхні сайлентблоки
Чи можна поміняти сайлентблоки самому?Теоретично заміну сайлентблоків можна провести самостійно.…