Овочі солять і квасять, використовуючи переважно мимовільне бродіння, при якому бере участь вся епіфітна мікрофлора овочів. Тому при квашенні участь беруть не тільки молочнокислі бактерії, але й дріжджі, маслянокислі та оцтовокислі бактерії.
10 Грудня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Якого числа був Кривавий Хелловін у токійських месниках?
Кривавий Хелловін ставиться до бійки, яка сталася між бандою Токійська…
У чому різниця між секатором та Сучкорізом?
Чим відрізняється секатор від сучкоріза? Також секатором зрізають гілки, але…
Як зробити сонну артерію
Скільки потрібно тиснути на сонну артерію?Сонна артерія проходить приблизно за…