Овочі солять і квасять, використовуючи переважно мимовільне бродіння, при якому бере участь вся епіфітна мікрофлора овочів. Тому при квашенні участь беруть не тільки молочнокислі бактерії, але й дріжджі, маслянокислі та оцтовокислі бактерії.
10 Грудня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як зрозуміти, який у мене розмір голови?
Щоб визначити правильний розмір кола голови, оберніть стрічку – сантиметр…
Хто написав огневушка Поскакушка синюшкін колодязь Кам'яна квітка Малахітова скринька Срібне копитце?
Павел Петрович Бажов – російський і радянський письменник, фольклорист, публіцист,…
Що робити, якщо спалила вії
Що буде, якщо підпалити вії?Якщо ти випадково підпалила чи обрізала…