Овочі солять і квасять, використовуючи переважно мимовільне бродіння, при якому бере участь вся епіфітна мікрофлора овочів. Тому при квашенні участь беруть не тільки молочнокислі бактерії, але й дріжджі, маслянокислі та оцтовокислі бактерії.
10 Грудня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як вставляють штучний кришталик?
Такі лінзи імплантуються через мікророзріз, що самогерметизується, близько 2,5 мм…
Як правильно писати ім'я файлу приклад
Як правильно писати ім'я файлу?ім'я файлу складається з двох частин,…
Скільки зарплата у вихователів?
Зарплата вихователя дитячого садка складає 32840 рублів, якщо рахувати в…