Горох обов'язково потрібно замочити у холодній воді на 5 годин, а краще на ніч. Це значно скоротить час варіння каші. Якщо немає часу довго замочувати горох, можна прискорити процес за допомогою соди. Це і є головна хитрість!
31 Грудня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як Сортувати та фільтрувати дані?
Як фільтрувати дані за умовою Відкрийте файл у Google Таблицях…
Скільки коштує відновлення годинника?
Вартість ремонтуПовний ремонтМодель годинДіагностика1000 руб.2000 руб.Механічні годинникМеханічні з ручним заводом7000…
Чому рептилії змінюють шкіру?
Рептилоїди ростуть протягом усього життя, тому їм доводиться знімати стару…